Saturday, August 19, 2006

Slutt

Denne bloggen har utspilt sin rolle. Jeg er helt gjennomtint, og skal aldri fryses ned igjen. Mer liv, bedre mat, ingen sne, fler mandarintrær -- alt man kan ønske seg. Alt dette, og mer, er nå å finne i Lasarus. Takk for oppmerksomheten

Link

Tuesday, August 15, 2006

Tint

Huset er solgt, jobben er sagt opp, min lille venn er plassert på sykehjem, Trattoria da Culo er eftertrykkelig stengt, og prosjektet er snart fri for penger og ser ut til å bli nedlagt. Har kjørt 1.962 km og det gjenstår bare noe slikt som 2.300 km; alt har gått fint så langt. Men det viktige er: Har Frossent og Tint, på Samme Tid utspilt sin rolle? Skal tenke på hvordan jeg skal strukturere sakene.

Sunday, August 06, 2006

Glad

Jeg blir glad når jeg ser på dette bildet (som er omtalt her) og tenker på hvor glad hun var da hun løp nedover blomsterengen den lørdag eftermiddagen. Glade barn er nemlig det beste i verden!

Johnsrud

Vet ikke hvorfor, men plutselig begynte jeg å tenke på bardommens opplevelser på Johnsrud; dokumenter er et bilde som viser hovedhuset, fjøset og det som da var hønsehus og er produsert for meg av Norge i Bilder. Har skrevet er brev til dem som bodde der for 30 år siden; håper alt er bra med dem.

Wednesday, August 02, 2006

Akademia

Jeg misliker å sitere Dagbladet, men Thomas Hylland Eriksen skriver utmerket om hvorfor mye er galt i dagens akademia. Følg linken.

Link