Thursday, September 30, 2004

Rundreise

Om en halvtime (eller så) setter jeg meg på min flotte BMW for å kjøre til Milano. Der skal jeg treffe Pål; hen skal leie en BMW R1150R. Sammen skal vi kjøre tilbake. Det skulle bli noe over 700 km på meg. I morgen drar vi enten til Grosseto eller til Nizza (Nice); det siste for å kjøre de 137 tunnellene som er på strekningen!

Lørdag er en perfekt dag for Montemgano - Lucca - Abetone - Ponte di Peleago (eller noe slikt) - Passo dei Radici - San Pellegrino in Alpe - Castelnuovo in Garfagnana - Arni - Massa - Montemagno. En herlig tur med tre fjellpass over 1.500 meter.

Søndag til Perticara, Montefeltro (Marche) for lunch. Noe slikt som 500 km.

Mandag tilbake til Milano med Pål; nye 700 km.

Hold pusten mens du venter på den virkelighetskontrollen som naturligvis vil komme i dagene fremover.

Wednesday, September 29, 2004

BMW

Det er ikke lengere sant at min BMW er mer eller mindre orginal stand. Jeg har kjøpt veltebøyler, og senket forhvilerne til både meg selv og Hustruen (les: passasjeren), samt montert vindavvisere på styret. Alt innkjøpt fra Touratech (www.touratech.it). Forsendelsen gikk med Poste Italiana, og kostet bare 7 euro.

Jeg trenger å ta et nytt bilde av sykkelen, men hvor kan man finne et så herlig sted som San Pellegrino in Alpe?Det nye utstyret er utprøvet gjennom en intens helg; vi kjørte 2.500 km fra torsdag til mandag. Fungerer utmerket. Men det neste er å gjøre noe med vindskjermen som rett og slett er feilkonstruert. Og skaffe bedre (mer) lys.

Wednesday, September 22, 2004

Genesis

Det er altså Pål som er årsaken til dette! Når man sitter og ønsker at man kunne drikke kan han være ganske kreativ. Veien til Montemagno er uransakelig.