24 januar 2008

Ikke hit !

Jeg har bursdag, og fordi Filmfestivalen i Tromsø er slutt er Hustruen her. Telefonen ringer - jeg kjører så hun tar den. Hun lytter en stund, så sier hun bestemt "Nei takk, vi skal ikke ha noen blomster levert hjemme hos oss!". Som trøst gikk jeg på kirkegården for å se på at solen gikk ned.
Derefter har vi venner på besøk. Først sjømat, derefter fylt pasta med en ekte tomatsaus. Som secondo har vi Bisctecca Fiorentina som vi skyller ned med en Brunello. Derefter Karines fantastiske tiramisu med Muscato d'Asti. Hva mer kan man be om? Legg merke til at blomstene ble levert selv om det var motstand fra enkelte!

Etiketter:

18 januar 2008

Hjemme alene

Det er mange ting man kan gjøre når man er alene hjemme. Arrangere fester det ikke er mulig å få til på andre måter. Eller dra på mc-turer som ikke tåler å bli omtalt på forhånd. Følg linken for en flott dag alene hjemme.

Etiketter:

Link

14 januar 2008

Vellykket?

Eieren av det røde lynet (en ZZ14 må vel kunne kalles et lyn; det er ikke mange ting som er raskere!) har sendt meg et bilde fra en sen kveld i november. Det er ingen andre å skylde på en guiden (som har gul vest på seg, og ser ut til å kjøre en R1150GS som heter Bamsefar) for at vi endte opp på 1.601 meter. De hvite greiene i veikanten er neppe hvitveis. Men middagen da vi kom tilbake var så bra at eventuelle kjølige bemerkninger forduftet.

Etiketter:

01 januar 2008

Musesyke

Min venstre arm er ubrukelig efter å ha blitt angrepet av musesyke; nå har jeg problemer!

Etiketter: