Saturday, June 03, 2006

Skavland

Jeg har hatt litt glede av å vite at dersom jeg ble sittende ved siden av Skavland på en av mine mange flyreiser, da ville jeg ikke vite hvem jeg satt ved siden av. Uten TV, og uten å lese aviser som hovedsakelig er opptatt av det som vises på TV, har jeg unngått få vite hvordan han ser ut. Skavland og meg sammen i noen timer ville sikkert vært en ny opplevelse for oss begge! Men hvor lenge var Adam i Paradis? I går kveld, mens jeg sto i kø hos Narvesen med Morgenbladet og MC-Avisa, studerte jeg forsiden av Se og Nå (eller Hør nå Her, eller Her og Se, eller hva det nå heter), og der var det (naturligvis!) et stort bilde av Skavland. Så om jeg nå blir sittende ved siden av ham, hva skal jeg da si? Litt Googling gjorde meg sikker i min sak: Linken fører til Dagbladet, som kan fortelle at Skavland skal feire 17. mai på taket av Grand Hotel i Oslo; jeg anbefaler IKKE at du bruker tid på detaljene.

Tegneserien sto i dagens Nordlys. Den viser at å bli nektet en espresso på en kaffebar på Mørkved utenfor Bodø fordi "Du har fått nok" kan skje hvem som helst. Men jeg ble altså nektet uten å ha skjelt ut betjeningen i det hele tatt. Helt uskyldig med andre ord!

Link