Monday, November 15, 2004

Valutakurser - Aftenposten Nettutgaven

Aftenposten forteller at prisen for en EUR er 8.08300. Det jo så billig at det er en skam å ikke benytte seg av det. Nå er tingenes tilstand litt bedre i dag enn de var forleden, men ikke så mye som jeg synes jeg fortjener. En billig euro gjør avstanden herfra og hjem større enn den burde være. Kombinasjonen av lave renter og en billig euro er som honning i mine ører. At lave renter betyr økonomisk lavtrykk får heller så være.

Olivenlandet mitt har jo falt 5% i pris bare som en følge av kursen. Har jeg råd til å vente?, spør jeg bare. Jeg trenger en mensén.

Jeg oppdaget i dag at telefonsvareren min forteller at jeg er i Italia, og kommer tilbake for fem uker siden. Ikke så underlig at ingen legger igjen beskjed. Tydeligvis for komplisert teknologi.