05 desember 2006

Nyttig

Det gjelder jo å finne sin plass, å føle at man er nyttig, og være det. Mitt bidrag i natt har i tillegg vært å skrive programvare sender ut et par tusen eposter; de som har fått nyhetsbrev fra SiToscana i dag ser resultatet. Om du mot formodning ikke har fått det skal du bare sende meg en epost.
Men graden av nyttighet på en del av livets arenaer er avhengig av en viss eleganse. I den forbindelse må jeg få nevne at bildet viser et bitte lite stykke pecorino pepato, en dråpe honning fra bier som lever i en akasielund, et stykke brød og en dråpe rødvin; kniven er en gave og er meget, meget bra. Jeg kan trygt anbefale denne kombinasjonen efter en god middag, når klokken har blitt over ti, og det er for sent med både kaffe og ekte dolce.
Men---det er alltid et men---over tid legger man på seg av slikt. Det første som kommer under press er nettopp elegansen. Derfor: Her skal slankes!
Dagens tall er 110.1 (som er drøye 15 over matchvekt vil jeg tro) og det er bestemt at fra og med i dag så slutter arbeidsdagen klokken 18. Frem til middag skal det mosjoneres - uansett vær og føre (som om det siste er noe problem!). Som vanlig er ambisjonsnivået høyt så fallhøyden er derfor enda større; om dette ikke fungerer skal jeg vel kunne trøstespise til fortvilelsen gir seg.

Etiketter: ,