Wednesday, January 11, 2006

Jul, med mer

Jeg lar dette bildet bestemme hvordan jeg gjerne vil huske julen. Det er tatt på min eneste skikkelige tur. Jeg drømte naturligvis om at i år, som i fjor, skulle hele oppholdet preges av solskinn, turer på BMW'en, og andre herligheter. Problemet er at bildet er tatt i Greppolungo (nord for Camaiore; følg linken nedenfor for et kart, zoom inn én gang) den 8. januar på den eneste skikkelige turen jeg hadde! Tenk, være i Toscana med en BMW, uten å kjøre! Men, altså, bildet viser julen slik jeg ønsker å huske den.
Men virkeligheten er jo en annen. Stort sett regnet det helt frem til romjulen. Og da, en kveld med et skikkelig kalddrag i luften, fikk vi sne! Fra og med 5. januar var det fantastisk vær, men da har ikke jeg hatt tid.
Tiden ble spist opp av HotSec'06. Det var en suksess og jeg må få takke de fagfolkene som fant seminaret spennende nok til å presse en tur til Toscana inn i timeplanen.
På sykkelen har jeg montert ekstralys fremme (synes såvidt foran og nedenfor blinklyset) og kraftigere bremse- og blinklys bak. Fjernlysene er kontrollert av en Autoswitch. Jeg har også montert en Autoswitch-2 slik at jeg kan montere og kontrollere enda ett sett med lys.
Sykkelen står for mye i ro og jeg måtte skifte batteriet. BMW skal ha 130 euro for sitt; jeg kjøpte et nytt for 45 euro. Men tanken må av og kontakten til bensinpumpen er ikke lett å ha med å gjøre for giktbruddne fingre.

Link